Qui som?

Amb l'objectiu d'informar, debatre, facilitar i accelerar la implementació de models de transformació digital en els serveis de salut i socials a Catalunya, un grup de professionals, de diferents àmbits com la clínica, gestió, economia, tecnologia, legal, consultoria, etc. , procedents de diferents administracions, institucions sanitàries, empreses proveïdores, universitat…, hem decidit constituir la Societat Catalana de Salut Digital.

Volem ser una Societat oberta amb voluntat multidisciplinària per tractar temes de transformació digital, entre altres, i donar eines als professionals per que puguin aplicar-les en els seus entorns.

Hi ha evidències de l’impacta positiu de la salut digital en la pràctica professional, en la gestió de la salut o de la malaltia del pacient (qualitat i equitat) i de l’estalvi de recursos volem seguir avançant en aquesta direcció. La majoria de serveis al ciutadà ja són digitalitzats i això encara no succeeix de la mateixa manera en els serveis de salut i els serveis socials.

A continuació us nombrem els 10 objectius de salut digital que els membres de la Societat Catalana de Salud Digital hem elaborat: